Intervju med säljgruppen

  • Säljgruppen CET2020

Intervju med Andrè Flink och Oscar Jutterström teamleaders för säljgruppen CET2020 

Hur har veckan varit för er?
– Oscar: Vi är inne i en intensiv period med flera projektarbeten i båda kurserna under denna läsperiod. Inom CET har vi haft möten, både inom gruppen och mellan oss teamleaders. Det krävs mycket kommunikation mellan alla grupper inom CET för att få arbetet och alla event att flyta på bra.

– André: Kan inte göra annat än att hålla med Oscar. Det har varit lite trögstartat till en början men nu känns det som att det har börjat rulla på. Vi har sålt mycket företagskvällar samt företag till ”praktikkvällen” och det ska bli roligt att framöver lägga mer krut på att sälja artiklar/annonser till tidningen Bygga Framtid.

Vilka är era roller i CET?
Vi är teamleaders i säljgruppen. Vi är sex stycken inom gruppen som kontaktar företag och organisationer inom samhällbyggnadsbranschen. I vår roll som teamleaders ingår en del administrativt arbete, så som avtal och möten. Sen gäller det att vi är samspelta inom gruppen, så det gäller att hålla dialog inom gruppen.

Vad erbjuder CET till företag som är intresserade av att marknadsföra sig till studenter?
Dels så anordnar vi företags- & branschkvällar, där det vanliga upplägget är en ca 50 min presentation som företaget/-en håller, följt av en middag tillsammans. Under middagen får studenter och företagen en stund att lära känna varandra. Det som skiljer företagskväll mot en branschkväll är att på branschkvällen delar 3–5 företag på presentationstiden, medan på företagskvällen är det endast ett företag som håller låda.

Det kommer som vanligt finnas möjlighet att marknadsföra sig i vår tidning ”Bygga framtid”. Det är 31: a upplagan av tidningen som innehåller reportage, artiklar och annonsering. Så om det finns intresse att synas i tidningen är det bara att kontakta oss.

Praktikkvällen är även det ett sätt att synas mot oss studenter. Den är redan full för i år, men finns det intresse att delta nästa år, kan vi se till att nästa års CET kontaktar er om det.

Tryck på våra tröjor är också något som vi erbjuder i vårt utbud.

Om flera av dessa upplägg är intressanta finns det paketerbjudanden.

Har ni märkt om det är några nya trender hur företagen väljer att lägga upp företagskvällarna?
Just nu känns det som att många företag vill hålla i ”casekvällar”. Det känns som ett bra sätt för både företag och studenter att lära känna varandra. En casekväll kan t.ex. bestå av att studenterna delas upp i grupper och ska jobba med att besvara en problemställning som kan vara typisk för det företaget.

Hur gör den som vill kontakta er för att inleda ett samarbete med CET?
Det går bra att kontakta oss via mail så tar vi det därifrån – salj2020@cet-ltu.se

Vad jobbar ni i säljgruppen med just nu?
Just nu börjar vi ha en vår fullspexad med företagskvällar. Så vi börjar se över vilka företag som kan tänkas att vara en del av årets upplaga av vår tidning ”Bygga Framtid”.

Sen likt alla andra i föreningen så kommer även vi arbeta på eventarbeten, det är då främst serveringsjobb runt om i Norrbotten. Med andra ord är det fullt upp just så här i slutet på november.

Till sist, när ni inte jobbar med CET eller är i skolan, vad gör ni då
– Oscar: Jag är även med i ingenjörer utan gränser, så en del av min lediga tid går åt till det. Annars hänger jag gärna ute i fjällen, sommar som vinter. Eller på nån tur hemma i Höga kusten.

– André: Har jag möjlighet åker jag gärna skidor eller åker till fjällen och kombinerar skoter och skidåkning. Jag gillar överlag att resa. Hemma spenderas rätt mycket tid vid datorn. Jag är även en riktig sjusovare och uppskattar en sovmorgon lite för mycket.

Posted in Intervju.