Vem är du och vad gör du i CET?

Mitt namn är Nilesh Timmerbäck och jag är 23 år gammal och kommer ursprungligen från Ljungby som gömmer sig i de småländska skogarna. I CET2021 är jag Teamleader för säljgruppen och jag är också med i styrelsen som styrelseledamot. Som Teamleader för säljgruppen ansvarar jag för försäljning av diverse företagsevent och aktiviteter som exempelvis lunchföreläsningar och företagskvällar. Utöver det ansvarar jag för försäljning av annonser och artiklar till vår tidning Bygga Framtid som ges ut efter avslutad studieresa. Som styrelseledamot i CET2021 arbetar jag tillsammans med övriga medlemmar i styrelsen med att ta fram en verksamhetsplan för att nå de uppsatta målen.

Vad i ditt arbete har hittills varit roligast?

Årets upplaga av CET har erbjudit många roliga uppdrag som i sin tur har skapat många minnen. Det som jag tycker varit allra roligast och lärorikt är att etablera kontakter med olika företag ute i samhällsbyggarbranschen och skapa ett nätverk. Det har varit givande att arbeta med både företag och organisationer för att ta fram koncept som gynnar både dem och studenterna vid LTU.

Vidare har det varit roligt att testa på att vara i en beslutsfattande roll där jag fått möjligheten att se och vara med och bestämt hur föreningen ska uppnå uppsatta mål.

Och vilken är den största utmaningen du har stött på?

Som ingenjör tar jag mig gärna an nya utmaningar och jag ser sällan hinder, bara möjligheter! Däremot går det i årets upplaga av CET inte att blunda för den pandemi som skakat vår värld. Föreningen har, som många andra företag och organisationer, påverkats mycket av dessa omställningar som gjorts i vårt samhälle.

I min roll som Teamleader för säljgruppen har det varit en stor utmaning att dirigera om event från fysisk till digital form. Vi har arbetat mycket effektivt med att komma fram med smarta lösningar som fungerar för både företagen och studenterna. Som styrelseledamot har den största utmaningen varit att ta fram arbetssätt som fungerar för alla medlemmar i gruppen, då det har varit utmanande att ställa om från fysiska omständigheter till kompletta digitala strukturer.

Vad ser du mest fram emot med resan?

Jag ser fram emot många delar av resan men det som ska bli allra mest intressant är att besöka projekt i andra delar av världen där både ingenjörskonsten och omständigheterna skiljer sig från Sverige. Detta tror jag kommer medföra mig nya perspektiv på det jag lärt mig under min utbildning, som kommer göra mig till en bättre ingenjör i framtiden. Det ska även bli kul att göra resan tillsammans med alla medlemmar i CET2021 som tillsammans arbetat hårt i år för att lyckas nå föreningens mål.

Jag är säker på att det kommer bli en minnesvärd upplevelse och avslutning på mina studier!

Categories:

Tags:

Comments are closed