Hej Carl! Vem är du och vad gör du i CET? 

Tjena! Mitt namn är Carl Wiberg och är 23 år och kommer från metropolen Växjö i Småland. I CET är jag Teamleader för eventgruppen som innebär att jag är ansvarig för att skaffa jobb åt föreningen tillsammans med andra i eventgruppen. Hittills har vi jobbar med att packa löjrom, suttit tentavakt, kört budbil och just nu jobbar vi en del på Alcatraz. Mycket av min övriga tid går åt till att schemalägga arbetspass samt att hålla arbetsmoralen uppe. 

Vad i ditt arbete har hittills varit roligast? 

Det måste vara när vi packade löjrom på BD fisk som CET brukar göra varje år. Hela klassen stod och packa löjrom och snacka strunt gjorde faktiskt att föreningen kom närmare varandra vilket glädjer mig som teamleader. 

Och vilken är den största utmaningen du har stött på? 

Helt klart covid-19. I vanliga fall brukar eventgruppens intäkter komma från eventföretag dvs. Vi brukar jobba som serveringspersonal, hjälpa till på galor etc. Nu med covid-19 fick vi därför tänka utanför boxen och därför ser vårt CET-år lite annorlunda ut mot tidigare år. Men vi kämpar på och jag är säker på att det kommer gå bra i slutändan 

Vad ser du mest fram emot med resan? 

Att få ett gemensamt avslut med hela klassen och uppleva en annan del av världen istället för Luleå. Men också att förhoppningsvis att få se några riktigt häftiga projekt som verkligen sticker ut från de byggprojekt som finns i Sverige.  

Categories:

Tags:

Comments are closed