Företagskvällar

Vill ni träffa studenter och presentera ert företag i en mer avslappnad miljö kan en företagskväll vara ett bra alternativ. Ni framför era önskemål och därefter ordnar vi allt från marknadsföring och kontakt med berörda studenter till catering och lokal. Företagskvällen skräddarsys enligt era behov och önskemål. Vi kan även anordna företagskväll på ert lokala kontor.

En företagskväll kan förslagsvis se ut enligt följande:

– Personliga intervjuer med studenter på berörda program kan äga rum under dagen.

– Kvällen inleds med en presentation av företaget, förslagsvis 30 till 90 minuter lång.

– Kvällen avslutas med en god bit mat och mingel med studenter för möjlighet att knyta personlig kontakt.

Vi kan även anordna lunchföreläsningar som företagsevent. Studenterna bjuds då på en lunchmacka eller wrap samtidigt som de får en inblick i ert företag. Vi arrangerar föreläsningen efter Era önskemål.

Bygga framtid

En möjlighet att synas exklusivt i en nationell publik. CET ger traditionsenligt årligen ut tidningen Bygga Framtid. Tidningen innehåller intressanta artiklar och annonser från byggbranschen och har en upplaga på cirka 6000 exemplar. Tidningen vänder sig till studenter från Väg- och vattenbyggnad samt företag inom bygganläggning- och fastighetssektorn. Den ges även ut till alla medverkande företag samt alla medlemmar inom branschorganisationen Samhällsbyggarna (Tidigare SVR, Väg- och Vattenbyggarnas Riksförbund).

Event

Eventgruppen finns till för att kunna uträtta alla typer av jobb. Vi drivs av att lösa era problem. Vi kan ordna catering till middagar, anordna lunchföreläsningar eller varför inte anordna företagets jul- eller sommarfest? Vi har en stor vana av att hjälpa till vid stora event som till exempel ”Julgalan” och kan även anordna studiebesök på ert företag. Vi kan på kort tid tillhandahålla personal, vilket gör oss slagkraftiga gentemot andra aktörer på marknaden. Genom att lägga stor vikt på vårt kundbemötande och ambitionen att ha nöjda kunder strävar vi i CET2024 mot att uppfylla just era önskemål.

Branschkvällar

Visa vilka Ni är, tillsammans med upp till fyra andra företag inom samma sektor under en gemensam branschkväll. Kvällen kan bestå av företagspresentationer, aktiviteter och intervjuer efterföljt av en gemensam middag. Ni bestämmer konceptet.