Hej Jacob! Vem är du och vad gör du i CET? 

Tjena! Jag är en 25-åring från Kungälv, strax utanför Göteborg, som är känt för produktionen av alla Göteborgs Kex. I CET är jag Teamleader för företagsgruppen som innebär till mestadels att ha kontakten med olika företag som köpt våra tjänster, tillsammans med de andra i företagsgruppen. Just nu har det mest handlat om lunchföreläsningar på distans då läget är som det är i samhället.  

Men förhoppningsvis kommer vi kunna träffa företagen fysiskt under våren då vi hoppas att smittspridningen har minskat, det ser vi fram emot. 

Vad i ditt arbete har hittills varit roligast? 

All kontakt med företagen och att anordna event för studenterna, det är mycket roligt att höra att företagen som har haft sina event är nöjda och så även studenterna. 

Och vilken är den största utmaningen du har stött på? 

Ojoj, det är helt klart corona-situationen som har påverkat oss i företagsgruppen. Men det är ett samhällsproblem som vi får rätta oss efter och göra det bästa av situationen. Dock har vi försökt räta det åt det positiva istället och använda oss av de digitala hjälpmedel som finns. Som tur är så är företagen mycket medvetna och förstående av situationen och tillsammans gör vi det till något positivt. Men ett första möte fysiskt är alltid lättare än att bara ha det digitalt, dock är det som det är just nu men vi hoppas de ändrar sig. 

Vad ser du mest fram emot med resan? 

Att få se och uppleva en annan världsdel tillsammans med en grupp människor man har jobbat tight med under ett års tid. Men också att se hur byggindustrin skiljer sig jämfört med Sverige och de man hittills har sett. 

Categories:

Tags:

Comments are closed