Hej Maja! Vem är du och vad gör du i CET? 

Halloj! Jag heter som sagt Maja, är 25 år och kommer från Stockholm. Mitt största arbetsområde är att sitta med i ledningsgruppen och allt det grafiska som visas på hemsidan och sociala medier. Jag arbetar också med tidningen Bygga Framtid där föreningens intervjuer, samarbetspartners och reseberättelse sammanställs och som kommer ges ut i slutet på året. 

Vad i ditt arbete har hittills varit roligast? 

Jag tycker att det roligaste i mitt arbete har varit att se vilken underbar respons vi får på våra inlägg som görs på sociala medier. Det var också väldigt kul att få jobba fram den nya hemsidan och få lyfta CETs marknadsföring till nästa nivå. En sak som har kommit på köpet är att jag har lärt mig mycket nya saker under tiden som jag suttit på min post och det tycker jag är väldigt kul. 

Och vilken är den största utmaningen du har stött på? 

Den största utmaning har varit byggandet av hemsidan, jag har aldrig arbetat i wordpress förut och det var lite krångligt i början. Men som tur var fick jag experthjälp av en vän och i slutänden blev resultatet jättebra. 

Vad ser du mest fram emot med resan? 

Jag har aldrig varit i Sydamerika så det ska bli riktigt spännande att få uppleva kulturerna. Genom studiebesöken vi ska göra så kommer det bli väldigt lärorikt att se hur byggbranschen fungerar i andra länder. Och att få uppleva allt med mina klasskamrater kommer vara grädden på moset! 

Categories:

Tags:

Comments are closed