Hej Måns! Vem är du och vad är ditt arbete i CET? 

Hej! Jag heter Måns Karlsson och är 23 år gammal. Jag är uppväxt i Höganäs i Skåne och Luleå var de längsta jag varit norrut när jag flyttade upp hit. I CET sitter jag som sekreterare och styrelseledamot i styrelsen och är även med i företagsgruppen. Som sekreterare ansvarar för den interna kommunikationen till alla medlemmar i föreningen.  Jag för protokoll på styrelse och ledningsgruppsmöten och sammanställer även ett månadsbrev till medlemmarna där varje teamleader får beskriva hur det går med deras arbete.  

Vad i ditt arbete har hittills varit roligast? 

Det roligaste har varit att vara involverad i hela föreningen och att få lära sig hur en styrelse fungerar och arbetar. Sedan har det även varit roligt att ha kontakt med företag och försöka planera en så bra föreläsning som möjligt både för företaget och studenterna. När företagen hör av sig efteråt och är väldigt nöjda är extra roligt nu när förutsättningarna för att anordna företagsevent är väldigt begränsade då allt sker digitalt.  

Och vilken är den största utmaningen du har stött på? 

Den största utmaningen har utan tvekan varit Corona på många olika sätt. Främst har det varit svårare att informera medlemmarna i föreningen på ett bra sätt så att alla känner sig delaktiga och involverade då vi inte har så många fysiska träffar tillsammans. Sen har det varit utmanande att ställa om till digitala företagsträffar något som aldrig tidigare genomförts i CET. Framförallt har det varit svårt att planera långsiktigt då ingen vet hur läget och restriktionerna ser ut en månad framåt.  

Vad ser du mest fram emot med resan? 

Jag ser fram emot att uppleva en ny världsdel då jag aldrig har varit i Sydamerika tidigare. Extra roligt att göra det med mina klasskamrater där vi jobbat hårt tillsammans med hela studietiden och framförallt nu sista året i CET.  Det ska även bli kul att jämföra skillnader i byggprocessen mellan Sverige och en helt annan kultur. 

Categories:

Tags:

Comments are closed