Hej! Vilka är du och vad gör du i CET? 

Hej!

Jag heter Mina och är Vice ordförande i CET 2021. Jag är född och uppvuxen i Kiruna där jag bott tills det att jag började studera på LTU. I min roll i CET har jag främst arbetat med att vara en hjälpande hand till ordföranden, med ganska fria och varierade uppgifter. I och med att min roll varit ganska öppen har jag haft förmånen att kunna arbeta med det jag har tyckt varit roligt och viktigt.

Vad i ert arbete har hittills varit roligast? 

Det jag tyckt har varit roligast är då det funnits utrymme för att göra förbättringsåtgärder och att se över hur föreningen arbetar. Att lösa problem som vi stött på efter vägen och att hitta sätt att förbättra vårt arbetssätt. Att vara en del av det löpande arbetet som styrelsen gjort för att nå föreningens mål har varit roligt och utvecklande.

Och vilken är den största utmaningen ni har stött på? 

I och med att världen sett ut som den gjort under vårt verksamhetsår så har Covid – 19 varit det största problemet och har verkligen genomsyrat allt det arbete som vi har gjort under året. Det har varit utmanande att hela tiden ligga ett steg före för att se till att vi arbetar på bästa och säkraste sättet utifrån förutsättningarna som vi har haft. Dock måste jag säga att jag är mycket imponerad av det arbete som vi har lyckats med tillsammans.  

Vad ser du mest fram emot med resan?

Det jag mest sett fram emot är möjligheten till att se platser som annars skulle vara svårtillgängliga som turist. Sydamerika är även en kontinent jag inte har besökt tidigare och hört mycket intressant om. Det ska bli intressant att se en arbetsplats i ett annat land och hur arbetsprocessen går till. Att dessutom besöka ett universitet i ett annat land ska bli riktigt roligt.

Categories:

Tags:

Comments are closed