Hej Johan! Vem är du och vad är din roll i CET2021?

Tjena!

Mitt namn är Johan Tjernberg och är 29 år kommer ursprungligen från Sundsvall. Jag flyttade upp till Luleå för ca 4 år sedan för att plugga Väg och Vatten på LTU. Jag tillsammans med min kollega Nilesh Timmerbäck jobbar som säljansvarig i CET2021.

Som säljansvarig i CET så är min uppgift att ta kontakt med företag och förmedla och sälja de tjänster vi som förening kan erbjuda. Det kan vara i form av hela samarbetspaket, företagskvällar och lunchföreläsningar eller annonser och artiklar i tidningen Bygga Framtid.

I och med att jag är säljansvarig så sitter jag även med i ledningsgruppen i CET där jag tillsammans med de andra i ledningsgruppen diskuterar hur vi på bästa sätt ska driva föreningen framåt.

Utöver mitt ansvarsområde så jobbar jag även som alla andra i föreningen på externa företag för att dra in pengar till föreningen.

Vad i ditt arbete har hittills varit roligast?

Det som varit roligast hittills med jobbet är att skapa kontakter med företag och få till ett samarbete mellan oss som förening och dom som företag. Det har varit väldigt roligt att se hur positivt inställda företagen är till att samarbeta med oss och deras vilja att möta studenterna. Utöver det så har det även varit väldigt roligt att jobba tillsammans med alla i föreningen på våra eventjobb. Det har skapat en känsla av gemenskap och gjort att man lärt känna varandra bättre.

Vad har varit den största utmaningen hittils?

Corona, utan tvekan. Eftersom det mesta av det vi som förening kan erbjuda innebär att företagen kommer till skolan och träffar studenterna fysiskt så har den största utmaningen hittills varit att komma på lösningar för hur dessa möten ska kunna utföras på bästa sätt utan att man är på plats.

Det har inneburit många timmar på att ta fram alternativa förslag som exempelvis digitala föreläsningar vilket lett till ganska mycket mer jobb.

Vad ser du fram emot mest med resan?

Att tillsammans med alla i klassen få åka på en avslutande resa och att få uppleva Sydamerika. Vi ska åka till Argentina, Chile och avslutningsvis Brasilien. Att få åka till Rio de Janeiro och få möjligheten att se Kristusstatyn tycker jag ska bli riktigt roligt och är något som jag ser fram emot väldigt mycket.

Categories:

Tags:

Comments are closed