Sedan starten i Luleå 2016 har vi ständigt tagit oss an nya utmaningar inom entreprenad, nyproduktion och annorlunda byggprojekt. Vi erbjuder totalentreprenader och helhetslösningar inom alla typer av byggprojekt. Exempelvis så gjorde vi en helhetsentreprenad på crossFit-anläggningen CrossFit Holistic som ni säkert känner till.

Under den senaste tiden har vi börjat specialisera oss på byggnationer kopplat till datahallar där vi för tillfället arbetar mot en av de största i branschen. I och med vår breda kunskap som stärks med denna specialistkunskap skapar vi stora möjligheter för våra arbetare att göra karriär hos oss. Vi letar ständigt efter nya kollegor för att stärka vårt team och hjälpa oss att bibehålla vår utvecklingskurva.

Vi har för tillfället några tjänster öppna för ansökning och siktar på att öppna upp fler under tid. Examensarbeten är även av stort intresse där vi låter dig som student komma med förslag på vad just du vill specialisera dig inom!Vi kommer att berätta mer om oss och vilka möjligheter som finns inom bolaget under vår lunchföreläsning så missa inte den!


OBS!! Begränsat antal platser, måste ha anmälan för att få komma.
Sista anmälningsdag för att få säkerställa lunch är 6/11 23.59.


Länk till anmälan:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSff33snNQWyhqEhZpMrVf1Yy_O3vLpX0k2nqDl6cCNHXHcH4g/viewform?fbclid=IwAR1FkNjetBaqlV0ErOZDNUVL6I3GucxfOjavd50jRTF-v1ry7rpOdJyytzI

Håll avstånd inne i hörsalen, respektera den rådande pandemin.

Categories:

Tags:

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *