Går du tredje året på Civilingenjörsprogrammen Väg- och Vattenbyggnad eller Arkitektur och har tänkt genomföra halvårspraktiken? Då får du inte missa praktikkvällen!

På grund av rådande omständigheter kommer praktikkvällen samt intervjuer vara digitalt.
Företag som kommer till praktikkvällen är Skanska, SERNEKE, WSP, Mitta, Martinssons och Lindbäcks.

Håll även utkik på våra sociala medier för fler företag de kommande dagarna!Under kvällen kommer möjligheten finnas att träffa ett flertal företag som letar efter framtida kollegor. Var med och lyssna på deras presentationer samt passa på att boka in en personlig intervju. Kvällen börjar klockan 13.00 med intervjuer för att sedan fortsätta med presentationer om vardera företag.


Plats: Zoom
Datum: Torsdag 26 november
Tid: Möjlighet till intervjuer med start 13:00, Kvällen startar 16:00.
Bra erfarenhet att bli rikare på och en bra chans för praktikplats.

Varje företag kommer få tillsammans med studenter en intervjulänk och du kommer bli placerad i ”waiting room” innan din intervju.

Huvudlänk för kvällen hittar ni här nedan:
Praktikkväll, från 16.00 https://ltu-se.zoom.us/j/63185633601

Se till att säkra din plats genom att att anmäla dig via formuläret nedan. Endast 3e årselever på Civilingenjör Arkitektur och Civilingenjör Väg- och vattenbyggnad som har möjlighet till intervju med företagen. Resterande är dock mycket varmt välkomna att lyssna på företagspresentationerna.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScQQ6TvIcplNN2qNd9V3pbwLr0IDBgSN9mo4IP7HkX6qfAhIw/viewform?fbclid=IwAR1TadC_98q5HhyB7yAGfoq3Yz7wcM0QwIcfTroc68a01gldAgzIokud0jc

Categories:

Tags:

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *